Mental Images, Alison Jackson, 1999-heden


7+-+TRUMP_ROULETTE_IMG_5595wide

Mental Images, Alison Jackson, 1999-heden

Alison Jackson is al jaren bezig met het maken van fotoseries. In de fotoserie Mental Images geeft ze een inkijkje in de intieme momenten van bekende personen. De personen in haar foto bevinden zich in situaties die, wanneer deze geopenbaard zouden worden, voor een schandaal zouden kunnen zorgen.  

Zo zijn er foto’s gemaakt die fragmenten uit het leven van Donald Trump zouden voorstellen. In een van de foto’s lijkt Trump een bijeenkomst van de Ku Klux Klan bij te wonen. De president van de Verenigde Staten wordt vaak bekritiseerd en beschuldigd racistische uitspraken te doen, deze kritiek benadrukt Alison Jackson. Het werk van Jackson zorgt ervoor dat de toeschouwer zich afvraagt wat echt is, en wat een leugen.

 
Hier vind je een overzicht van het werk van Jackson: http://www.alison-jackson.co.uk

unspecified-2 1+-+TRUMP_LEGS_MG_7969+2