Robyn Lytle & Michelle Lytle, The TaTa Top, 2014


Robyn Lytle & Michelle Lytle, The TaTa Top, 2014

Robyn Lytle & Michelle Lytle, The TaTa Top, 2014

Als vrouw is het illegaal om topless te zonnen in Amerika. Sommige mensen vinden dat er onterecht onderscheid wordt gemaakt tussen vrouwen en mannen tepels: mannen mogen in Amerika wel topless zonnen. Robyn en Michelle Lytle vinden dit vreemd. Met humor proberen zij dit probleem onder de aandacht te brengen. Dit doen zij door middel van de TaTatop: een huidkleurige bikini waar een tepel op is afgebeeld. De bikini is te koop in verschillende tepel tinten zoals zuurstokroze en chocolade bruin. Hierdoor kunnen vrouwen toch met zichtbare tepels over het strand lopen. Onder de hashtag #freethenipple protesteren vrouwen massaal mee door foto’s op social media te plaatsen in de TaTa Top.
https://thetatatop.com/

 

Robyn Lytle & Michelle Lytle, The TaTa Top, 2014 Robyn Lytle & Michelle Lytle, The TaTa Top, 2014 Robyn Lytle & Michelle Lytle, The TaTa Top, 2014