Jefta Tanate, The definition of now, 2016


Jefta Tanate, The definition of now, 2016

Jefta Tanate, The definition of now, 2016

In de The Definition of Now gaan nieuwe technologieën en het menselijk lichaam samen een dialoog aan. De choreograaf Jasper van Luijk speelt met de relatie tussen mens en tijd. Zowel de audiovisuele kunstenaars Robert Groenewald en Marcel Wierckx als de danser Jefta Tanate zijn aanwezig op het podium. Groenewald en Wierckx projecteren visuals, soundscapes en driedimensionale licht barrières waardoor er nieuwe omgevingen ontstaan. De solodanser en de technologie nemen beurtelings de controle van elkaar over. Samen gaan ze op zoektocht naar de dynamiek van tijd. In The Definition of now wordt de vraag opgeroepen of de mens de verschillende manieren waarop hij tijd ervaart kan sturen en vormgeven.

https://www.youtube.com/watch?v=K15x3bTA5XQ

Jefta Tanate, The definition of now, 2016 Jefta Tanate, The definition of now, 2016