Nike, Find Your Greatness, 2012


Nike, Find Your Greatness, 2012
Nike lanceerde de campagne Find your Greatness net voor de Olympische spelen in Londen. In Find Your Greatness laat Nike zien dat niet alleen atleten op de Olympische spelen hun grenzen verleggen, ook de alledaagse sporter presteert en haalt persoonlijke doelen. Iedereen kan een eigen moment van Greatness bereiken: ongeacht wie je bent, vier je prestaties, doe mee en geniet van het sporten. Greatness is universeel en niet alleen voorbestemd voor de sporters die actief zijn bij de Spelen in Londen. Deze positieve campagne van Nike werd zo gewaardeerd dat velen, onterecht, dachten dat zij de hoofdsponsor waren van de Olympische spelen.

http://news.nike.com/news/nike-launches-find-your-greatness-campaign-celebrating-inspiration-for-the-everyday-athlete