Pip & Pop in samenwerking met Romance Was Born, Mushroom Magic, 2013


Pip & Pop in samenwerking met Romance Was Born, Mushroom Magic, 2013

De zoete kleurrijke werelden van Pip & Pop lijken zo uit een droom te komen. De kunstwerken gemaakt van verschillende materialen en intense kleuren, komen voort uit de interesse van Pip & Pop in het idee van een utopie. Door het gebruik van gekleurde suiker heeft het geheel een hemels effect: het lijkt alsof je uitkijkt op een wolkenlandschap.

Ook in de modewereld viel het werk van Pip & Pop op. Op de Mercedes Benz Fashion Week in Sydney van 2013 werkte het merk Romance Was Born samen met Pip & Pop om zo een sprookjesachtig totaalbeeld te creëren. De combinatie van haute couture en de kitscherige suiker werelden van Pip & Pop laat zien dat kitsch tegenwoordig tot hoge kunst kan worden verheven.

Bekijk meer werk van Pip & Pop op: https://www.pipandpop.com.au