HeHe, Radeau de Sauvetage, 2013


HeHe, Radeau de Sauvetage, 2013

Het kunstenaarsduo HeHe staat erom bekend werk te maken wat technologische systemen bekritiseert of gebruikt om nieuwe sociale mogelijkheden te ontdekken. Het werk Radeau de Sauvetage is zowel een performances als een bouwpakket en onderdeel van The Train Project. In dit project, wat wordt uitgevoerd door verschillende kunstenaars over de hele wereld, worden voertuigen ontworpen die kunnen rijden op een verlaten rails. Niet alleen roept dit project vragen op over nieuwe groene manieren van openbaar vervoer, ook laat het zien hoe je de omgeving kunt gebruiken om kunst te maken. De kunstenaars maken gebruik van een werkwijze waarbij je je omgeving remixt om zo tot nieuwe ideeën te komen.

Bekijk meerdere werkven van The Train Project op: http://hehe.org.free.fr/hehe/train/