De Idealisten, Orde van de dag, 2017


Idealisten

Orde van de dag is een theatercollectief dat zichzelf een ‘hyper-actuele, literaire en muziektheatershow’ noemt. Het collectief bestaat uit een grote groep acteurs, schrijvers en muzikanten, die gezamenlijk hun visie geven op het allerlaatste nieuws. In ‘De Idealisten’ gaat Greg Nottrot samen met het publiek en één bekende idealist op zoek naar echt idealisme, ‘Hoe goed te doen?’ is de vraag die hij zichzelf hierbij stelt. Het publiek krijgt in deze vorm van theater een grote verantwoordelijkheid en wordt daardoor geconfronteerd met zijn eigen goede bedoelingen die vaak toch niet uitgevoerd worden. En op die manier verlaat iedereen het stuk met het idee om beter te gaan doen voor de wereld.

https://www.theaterkrant.nl/recensie/de-idealisten-2/orde-van-de-dag/