Cosmic Serpents, Skip&Die, 2015


skip

Skip&Die is een band bestaande uit een Zuid-Afrikaanse zangeres, een Nederlandse producer/ DJ en verschillende muzikanten. Samen maken ze muziek die onder het genre alternatief valt. Ze combineren namelijk verschillende muziekstijlen, zoals elektronische en Afrikaanse muziek, en creëren hiermee een nieuwe en eigen muziekstijl. Cosmic Serpents is het tweede album dat ze hebben uitgebracht. Met dit album proberen ze de luisteraar mee te nemen op een reis door de kosmos. ‘Als je niet de mogelijkheid hebt om fysiek te reizen, kun je het nog steeds mentaal doen.’ De muziek neemt je mee over de hele wereld, en de zang is dan ook afwisselend Engels, Afrikaans, Zoeloe, Spaans en Portugees. Door bekende talen en muziek te combineren creëert Skip&Die een nieuwe wereld.

https://i-d.vice.com/nl/article/zm4g3e/skipdie-is-n-met-de-kosmos