100% Selfmade, Maas Theater/Dans, 2015


selfmade

Maas is een gezelschap van professionele makers die theater en dans maken voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. De voorstelling 100% Selfmade is een dansvoorstelling gechoreografeerd door Arthur Rosenfeld met acht jonge mannen. Ze zijn allemaal verliefd op dansen en jagen hun eigenwijze droom na: een leven als danser. De ambities zijn hoog, maar de weg is lastig. Het publiek is getuige van dit proces. In 100% Selfmade wordt getoond dat twijfelen een onverwachte bron van inspiratie kan zijn. De voorstelling gaat over groeps-struggles, durven falen, en je dromen najagen. Wat kan je doen als je niet gezien wordt? In hoeverre heb je het leven zelf in de hand?

https://www.volkskrant.nl/theater/de-dansers-in-selfmade-zijn-eigenzinnige-aandachttrekkers~a4166604/