Adore me@, Jella Lena van Eck, 2017


Jella Lena van Eck heeft voor haar afstudeerproject voor de Design Academie Eindhoven het Orakel opnieuw uitgevonden en aangepast aan de moderne tijd. Het Orakel was in het oude griekenland een communicatiepunt tussen de grieken en de goden.

Het Orakel van Van Eck heeft niet alleen een ander uiterlijk gekregen, maar de inhoud is ook aangepast aan de moderne tijd. Bijvoorbeeld: hoe je meer volgers op social media kan krijgen, hoe je eruit moet zien op instagram en hoe je moet gedragen. Want populariteit online.. dat is vandaag de dag toch de ultieme droom? Kijk in haar ogen, luister naar wat ze te zeggen heeft en ontdek haar geheimen. Maar bereid je voor, want ze houd geen blad voor haar mond.

https://www.designacademy.nl/EVENTS/Graduation17/Project.aspx?ProjectId=1707