Les Inconnus, The Strangers, 2017


 

‘’Les Inconnus’’ The Strangers, vertelt een surrealistisch verhaal over verschillende mensen die een handeling uitvoeren op dezelfde plek. Deze handelingen komen samen tot een complexe choreografie van doorkruisende paden. Ze lijken elkaar bijna te overlappen, toch blijven de mensen vervreemd van elkaar. The Strangers is gebaseerd op de korte film ‘Tango’ (1981) van Zbigniew Rybczyski. De film Tango speelt zich af in één kamer en laat verschillende mensen in verschillende stadia van hun leven zien. Deze mensen voeren dagelijkse activiteiten uit en die blijven zich alsmaar herhalen.  

The Strangers is geregisseerd door de studio Vallée Duhamel, bestaande uit Julien Vallée en Eve Duhamel. Studio Vallée Duhamel probeert met hun werk een samenspel te creëren tussen kunst, design en handgemaakte objecten samen met hoogwaardige productietechnieken.

https://www.nowness.com/topic/vallee-duhamel/offf-barcelona
https://www.partizan.com/film/strangers?from=category.2