The Uncomfortable Project, Katerina Kamprani, 2011


In The Uncomfortable Project heeft de product designer Katerina Kamprani gebruiksvoorwerpen ontwikkeld die leiden tot irritatie. Ze ontleed alledaagse gebruiksobjecten en verandert iets waardoor het object niet meer te gebruiken is. Dit doet Kamprani met de intentie om je te verrassen en je aan het lachen te maken, maar ook om je de complexiteit van de alledaagse objecten te laten waarderen.

Dit project is Kamprani begonnen nadat ze de opleiding industrieel design niet gehaald had. Kamprani heeft tot nu toe haar designs alleen in een 3D visualisatie gemaakt, maar ze gaat alles op alles zetten om van deze producten prototypes te maken. Want waar zou de wereld zijn zonder oncomfortabele objecten?

http://www.thisisinsider.com/uncomfortable-everyday-objects-photos-2017-10