A New Kind of Beauty, Philip Toledano, 2010


Wat we als schoon ervaren is constant in verandering. Philip Toledano doet met zijn  serie A New Kind of Beauty onbevangen fotografisch onderzoek naar nieuwe schoonheid in de huidige tijd. We zijn inmiddels gewend aan plastische chirurgie zolang dat enigszins onopvallend gebeurd, maar zoals altijd zijn er uitspattingen.

Toledano zegt: Misschien creëren we een nieuw soort schoonheid. Een samensmelting van chirurgie, kunst en populaire cultuur? En zo ja, zijn de resultaten van de voorhoede van de mens veroorzaakte evolutie?

 

Justin – A New Kind of Beauty, Philip Toledano, 2010

Yvette – A New Kind of Beauty, Philip Toledano, 2010

Steve

Steve – A New Kind of Beauty, Philip Toledano, 2010

http://www.mrtoledano.com/a-new-kind-of-beauty/01-A-new-kind-of-beauty